Elämäntapa, Golfkärryyn, Urheilu

Golfrokotuskohteet sisään Yhdysvallat

Valitse pallo, joka parhaiten sopii lyhyeen peliin

Taitotasosta riippumatta golfarit osuivat kuljettajaansa vain 14 kertaa kierrosta kohti. Suurin osa laukauksista sisältää lähestymis laukauksia, kentiä ja siruja. Esimerkiksi, jos ampuu keskimäärin 90 pistettä, lyö yli 40 laukausta vihreään, mutta vain 14 asemaa. Ammattilaiset ja ammattilaiset ampuvat parhaat kierroksensa, kun minimoivat lyhyiden otteluiden määrän. Joten valitse pallo, joka toimii parhaiten pisteitäsi varten.

Entä kääntönopeus?

Palloasennus kääntönopeudelle on myytti. Golfpallon on toimittava kaikille golfaajille kaikilla nopeuksilla kaikissa laukauksissa, muuten se ei toimi millään golfaajalla. PGA Tour -pelaajan kuljettajan pyörimisnopeus on suurempi kuin useimmilla amatööreillä. Silti hänen nopeus pitkissä tai puolivälissä olevissa rautaissa voi olla samanlainen kuin kuljettajansi kääntymisnopeus.

Pitäisikö minun käyttää mitä Tour Pro käyttää?

Kiertuepelaajat tekevät pelistä näyttävän helpoalta. Vaikka heillä voi olla suurempi heilahdusnopeus ja suorittaa johdonmukaisemmin hyviä keinuja, he pelaavat samaa peliä. He edelleen kaipaavat vihreitä sääntelyssä ja heidän on päästävä ylös ja alas. He myös haluavat lyödä enemmän laukauksia lähemmäksi reikää. Ammuntaasi säännöllisesti 80-, 90- tai yli 100-vuotiaita, sinulla on samanlaisia ​​pisteytyskohteita lähestymistavoilla, kentillä ja siruilla.

Ero Tour-pelaajien ja monien amatöörien välillä on se, että he priorisoivat golfpallon suorituskyvyn pisteytyskuvissaan. Korkean suorituskyvyn palloilla pelaaminen merkitsee muutaman vihreän lyömistä säätelyssä ja laukausta lähemmäksi reikää, kun osut ampumaasi haluamallasi tavalla. Amatöörit ja ammattilaiset antavat korkeamman prosenttimäärän 3 ’puttia kuin 12’.

Seuraavat linkit voivat olla hyödyllisiä saadaksesi lisätietoja oikean pallon valitsemisesta

https://golf.com/gear/golf-balls/how-to-choose-golf-ball/

How To Choose The Right Golf Ball For My Game