Design, Elämäntapa, Koriste, Muoti, Urheilu

Mitä etsiä ostaessasi golfkärryä ?

Joten, jos aiot investoida golfkärryyn, pidä mielessä seuraavat asiat:

Haluatko kaasukäyttöisen tai sähköisen? Ihannetapauksessa sähkökärry maksaa vähemmän ja liikkuvia osia on vähemmän, mikä tekee siitä ihanteellisen henkilölle, joka ei halua olla huolissaan suurista korjauksista. Sinun on kuitenkin oltava varma, että sähköinen golfkärry on ladattu ja valmis menemään.

Käytetäänkö sitä vai kunnostettu? Käytetty ei selvästikään tarkoita, että sitä on kunnostettu, kun taas kunnostaminen tarkoittaa, että se on. Aina on hyvä kysyä golfkärryn ikä, jos ostat käytettyä. Ihannetapauksessa et halua sellaista, joka on yli 15 vuotta vanha.

– Haluatko kaasukäyttöisen tai sähköisen? Ihannetapauksessa sähkökärry maksaa vähemmän ja liikkuvia osia on vähemmän, mikä tekee siitä ihanteellisen henkilölle, joka ei halua olla huolissaan suurista korjauksista. Sinun on kuitenkin oltava varma, että sähköinen golfkärry on ladattu ja valmis menemään.

– Onko sitä käytetty vai kunnostettu? Käytetty ei selvästikään tarkoita, että sitä on kunnostettu, kun taas kunnostaminen tarkoittaa, että se on. Aina on hyvä kysyä golfkärryn ikä, jos ostat käytettyä. Ihannetapauksessa et halua sellaista, joka on yli 15 vuotta vanha. ?

– Mitä se tarkoittaa, kun golfkärry on kunnostettu tai kunnostettu? Tämä valitettavasti riippuu myyjästä. Joissakin tapauksissa se tarkoittaa, että kärry on kokonaan uusittu kaikkien uusien osien kanssa, kun taas vähemmän arvostettujen myyjien kohdalla se voi tarkoittaa, että vain ”pintatason” korjauksia on tehty. Tässä on tärkeää, että teet due diligence -tarkistuksen ja opit kaikkensa myyjästäsi. Jos mahdollista, lainaa ostoskori päiväksi tai kahdeksi ja anna muiden tarkistaa se. ?

– Mikä on paluupolitiikka? Varmista, että tiedät, onko määräaika, jonka kuluessa voit palauttaa golfkärryn. Varmista myös, että kysyt, onko syistä, että palautettua koria ei hyväksytä.
Entä ominaisuudet? Golfkärryillä voi olla lukemattomia ominaisuuksia pehmustetuista istuimista kupinpidikkeisiin ja sävyihin. Mieti, mitkä asiat ovat sinulle eniten ja selvitä, toimiiko tämä budjetin rajoissa.

Nämä ovat vain muutamia elementtejä, jotka tulee pitää mielessä, kun päätät ostaa golfkärryn. Muista puhua alueesi muille, jotka ovat käyttäneet niitä usein, ja oppia, mistä löytää parhaat tarjoukset etsimistäsi ominaisuuksista.