Elämäntapa, Urheilu

Liikuntavinkit Sillä Lomakausi

Vuoden loppuloma on nurkan takana. Itse asiassa tämä on iso tieosuus ihmisille, jotka ovat matkalla laihtua. Tällä lomakaudella on paljon mahdollisuuksia ylimääräiseen syömiseen ja juomiseen. Lisäksi liikunta ohitetaan usein kauden kiireisen aikataulun takia. Siksi ihmisillä on erittäin suuri potentiaali saada takaisin epätoivotut punnit tällä ajanjaksolla.

On hyvä jättää päivä kuntosalilla ja ottaa myös ylimääräisiä ruokia ja juomia. Mutta sinulla on oltava suunnitelma, jolla voit tehdä niin. Ainakin sinun on tiedettävä, kuinka tasapainottaa ruokavaliota ja elämääsi, jotta et palaisi painoon tällä kultakaudella.

Kävely ostoskeskukseen

Ostokset on tärkeä toiminta, jota ei voida ohittaa. Mutta jos olet tarpeeksi luova, voit itse saada paljon liikuntaa tässä prosessissa. Esimerkiksi, jos ajat autolla ostoskeskukseen, voit pysäköidä autosi vähintään 10 erän päässä, jotta voit kävellä sisäänkäynnille. Jos käyt julkisilla liikennevälineillä, hyppää muutama pysäkki aikaisin. Tämän avulla voit suorittaa kävelyharjoituksen loppuun.

Suunnittele aika oikein

Kyllä, olet ehkä liian kiireinen liikuntaan. Yritä kuitenkin parhaasi varata aikaa liikuntaan. Itse asiassa harjoittelu vie vain noin 20-30 minuuttia. Se ei vie niin paljon aikaa ja on erittäin helppo järjestää aikataulu sille.

Entäpä kuntoilun järjestäminen kuntosalihuoneessa tänä vuonna? Kerro vain ystävällesi, että suunnittelet laihdutusta ja haluat kutsua hänet paikalliseen kuntosalitilaan liikuntaan. Itse asiassa kuntoilu on heille hyvää toimintaa, ja olen varma, että teillä kaikilla on hauskaa kuntosalissa tänä vuonna.

Valitse oikea ruoka

Ensinnäkin, älä tee itsesi nälkäiseksi ennen juhlia. Toiseksi, valitse oikea ruoka juhliin. Voit syödä vähän kaloreita sisältävää ruokaa, mutta älä ota sitä liikaa. Keskity värikkäisiin vihanneksiin ja hedelmiin. Muista, että myös cocktailit sisältävät kaloreita.

Jos käytät protien-ravisteita tai muita lisäravinteita, kuten CBD jne. (Lue lisää täältä), hanki ne ajoissa kuin ennen. Voit korvata juomat vedellä tai hedelmämehulla, joka on kehollesi terveellisempi.

On monia tapoja saada ylimääräistä liikuntaa ja syödä terveellisempää lomalla. Se todella riippuu luovuudestasi.